05 januari 2009

winter, nog heel even dan...

sneeuw

Joepie, we zitten weer aan de goede kant van het jaar, een nieuw jaar, een nieuwe lente en een prachtige zomer staan voor de deur. Ik weet, het duurt nog even, maar echt het komt! Nog zeker een aantal keer de autoruit moeten kratsen om de weg op te kunnen. maakt me allemaal niet uit, nog even en het wordt weer lente. De dagen lengen zich nu al...zo fijn :-)

De lente, het seizoen dat de zon in kracht gaat toenemen en de garderobe weer aangepast kan worden. Planten en bomen kunnen weer meedoen aan het verbeteren van wat we zien als we ons buiten begeven. Ziet er nu zo treurig uit die kale boompjes en struiken zonder hun mooie groene blaadjes...zucht.. Blij dat Kerst en al die andere donkere dagen bijna voorbij zijn. Echt ik weet het ,het duurt nog even...en ergens vind ik het ook wel weer fijn dat ik in een land woon waar de seizoenen zo duidelijk zijn..

Misschien dat de sneeuw ook hier in het westen van ons land ons nog mooie plaatjes oplevert, maar vandaag zijn het dus maar kale bomen en struiken :-p dus kom maar op met die sneeuw, ik kan het hebben!!

11:13 Gepost door chellie | Commentaren (1)

Commentaren

heerlijke optimist wat kun jij toch mooi schrijven, en ik ben het helemaal met je eens, ik kijk ook elke dag uit het raam hoe de dagen alweer langzaam wat langer worden...

Gepost door: terry | 11 januari 2009

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.