06 maart 2010

chanel verwennerij

na het kopen van een nieuwe Pro Lumiere Chanel Foundation (mijn HG foundation!!) was het toch ook maar tijd om het juiste gereedschap erbij te kopen een heuse foundation brush...

Na het raadplegen van het o-zo-handige-kan-nooit-meer-zonder-internet toch dan ook maar de Chanel brush erbij. Een prijzige investering, maar schijnt mits goed onderhouden, jaren mee te kunnen gaan.

Geholpen door een aardige mevrouw in de Bijenkorf Rotterdam die er een klein kunstwerkje van maakte. Ze vroeg of ik er een tasje bij wilde.Hallo!! ik koop iets van Chanel natuurlijk wil ik daar een tasje bij ;-) Dus een tasje kreeg ik! Verzegeld met een Chanellogo sticker die de bovenkant van het bekende witte tasje met zwarte letters dichtplakte en een lint waar de aardige mevrouw een aantal keer Coco Mademoiselle (mijn allerlekkerstelievelingsluchtje)op sprayde....wow!!! Ik was duidelijk impressed...Volgende keer als mn foundation op is niet meer naar de Paris XL, maar naar de Bijenkorf Chanel stand waarbij je bij aankoop wordt behandeld als royalty :-) :-)

IMG_0878

18:37 Gepost door chellie | Commentaren (2)

Commentaren

dat is nog eens leuk shoppen :) en gaat het goed met het penseel?

Gepost door: terry | 11 maart 2010

Reageren op dit commentaar

ja was erg leuk ja ;-) ja hij doet het goed...

Gepost door: chellie | 11 maart 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.