05 januari 2011

mn soort-van-test

M'n eet obsessie van de laatste weken...Cruesli met vanille yoghurt...hmmmm...Cruesli is de merknaam, maar even voor het makkelijk...

Had soort van tegelijk gekocht: de cruesli van Super de Boer, Krokante muesli van C1000 en Jordan's Country crisp (verkrijgbaar bij C1000) de laatste was in de aanbieding dus nu twee pakken tegelijk open...In ieder geval..allemaal in de smaak "chocolade ";-)

Die van Super de Boer...had net zo goed chocolade/kaneel kunnen heten, want veel te veel kaneel zat erin..maar de verhouding chocolade/muesli(cruesli) was helemaal in orde...maar door de kaneel niet nog eens...kaneel is ok..maar niet teveel al helemaal niet icm chocolade . De C1000 variant Krokante muesli had daarintegen weer te weinig chocoladestukjes...De Jordans County crisp is voor mij de beste van de drie...de chocolade die daarin zit is gevormd als chocolade rolletjes wat er dus ook nog eens leuk uitziet en de verhouding cruesli/chocolade is helemaal ok! Dus zolang deze verkrijgbaar is zal ik deze kopen...was een aanbieding dus misschien wel een tijdelijke restpartij ...gelukkig hebben we altijd nog de echte Cruesli van Quaker...dies altijd wel goed ;-)

Nu nog uit figuren welke vanille yoghurt er het lekkerst bij is...voor het perfecte ontbijt/tussendoortje/toetje ;-)

 

cruesli.JPG

 

 

21:27 Gepost door chellie | Commentaren (6)